Overblijven

De school biedt gelegenheid voor overblijven, behalve de woensdag.
Reserveren en annuleren kan 24 uur per dag online op PC, tablet of smartphone.

Het overblijven wordt verzorgd door vaste overblijfouders. De kinderen uit de groepen 1 en 2 blijven over in een aparte ruimte. Het overblijven wordt mede door de ouders van kinderen die overblijven betaald. Voor thee en melk wordt gezorgd. Verder brengt het kind zelf zijn of haar eten en drinken mee.

Reserveren

U dient vooraf de overblijf te reserveren voor uw kinderen. Dit doet u door in te loggen in TSO-ASSISTENT. Reserveren -en annuleren- kan tot 10:00 uur van de overblijfdag zelf. Het reserveren kan alleen als u eerst eenmalig registreert. Informatie hierover ontvangt u in een brief of kunt u aanvragen bij de coördinator.

Betalen

Overblijven kost € 1,40 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie. De betaling is achteraf en per automatische incasso. Tijdig geannuleerde overblijf hoeft niet betaald te worden.

Informatie

Alle regels en afspraken rondom het overblijven vindt u onder OVERBLIJFINFO als u bent ingelogd. Voor vragen kunt u terecht bij de Coördinator Tussenschoolse Opvang, de heer Ben Breuer, telefoon: 046 - 485 15 62.