Gymlessen

Groepen 1 en 2
Door iedere groep wordt elke morgen een bepaalde tijd (volgens het lesrooster) in één van de twee speellokalen doorgebracht. De kleuters hebben dus 4 keer in de week gymles. De kinderen kleden zich voor deze gymles om en trekken een T-shirt, gymbroek of korte broek en gymschoenen aan, bij voorkeur schoenen met klittenbandsluiting.
Wij vragen u de gymkleding van de naam van het kind te voorzien. Eén keer in de maand wordt de gymkleding mee naar huis gegeven om te wassen. Ook na het wassen graag ervoor zorgen dat de naam leesbaar blijft.

Omdat de kinderen zich voor de gymles omkleden, scheelt het tijd als zij dit zelf al kunnen. Toch komt het voor dat kinderen zich nog niet zelf kunnen aankleden. Wij zouden het fijn vinden als u daar thuis wat extra aandacht aan besteedt.

Groepen 3 t/m 8
De kinderen van deze groepen maken gebruik van de gemeentelijke gymzaal, die vanuit onze school binnendoor te bereiken is. De kinderen krijgen gymles van een vakdocent. Incidenteel gymen de kinderen van groep 3 ook nog in onze speellokalen.

Voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8 is het noodzakelijk dat zij een gymbroek, T-shirt en gymschoenen meebrengen. Ook als de kinderen buiten gymles hebben, dragen zij steeds gymschoenen en gymkleding. Wij vragen u de zolen van de gymschoenen te reinigen als de kinderen buiten gym hebben gehad.

De gymlessen zijn als volgt over de week verdeeld:
Dinsdag: Gr. 4/5A - Gr. 4/5B - Gr. 6 - Gr. 7/8 - Gr. 3
Woensdag: Gr. 8 - Gr. 6