MIK Opvang buiten schooltijd

Binnen onze school is gevestigd BSO Ratjetoe2. Opvang voor en na school, tijdens alle vrije dagen en vakanties van school. De BSO is geopend tussen 7.30 en 18.30 uur. Voor alle kinderen (4-13 jaar) van de basisschool.

MIK BSO Ratjetoe2, is een gezellige buitenschoolse opvang:

• Ligt in basisschool Swentibold en naast dierenpark Born. Een perfect uitgangspunt voor een uitstapje bij de buren!
  • Mag gebruik maken van de ruimtes (gymzaal, speellokalen etc.) van de school.
  • Maakt gebruik van de eigen MIK-bus voor het vervoer van de kinderen.
  • Is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De kinderen gaan op woensdag en vrijdag en tijdens vrije dagen naar BSO Ratjetoe1.
  • Heeft speciale activiteiten voor kinderen van 8-13 jaar: Oktoplus.
  • Daar kunnen kinderen zelf mee bepalen wat ze gaan doen.
  • Biedt zwemles aan onder BSO-tijd! Leuk samen met vriendjes het A-diploma halen!
  • Daar kun je ook terecht vóór school, tijdens alle vakanties en voor een opvangprobleem van één dag. Ook als u normaal geen gebruik maakt van de BSO.

MIK BSO Ratjetoe2 heeft heel wat te bieden

Wilt u meer informatie of weten wat de kosten zijn?
Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer: 043 - 351 71 71
of maak zelf een berekening via de site: www.mik-kinderopvang.nl.
Voor een kijkje op de locatie zelf kunt u bellen voor een afspraak. U bent van harte welkom!

MIK BSO Ratjetoe2

Putstraat 107, ingang Getelberg